Hlavní obsah

Slavia musí nahradit Baha. Podaří se to nové posile?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalista Alexander Bah už podle zpráv z portugalských médií bude posilou Benfiky Lisabon a potká se tak s dalším exslávistou Petarem Musou. Slavia se tak podle všeho musí vypořádat se ztrátou velké opory a nabízí se otázka, kdo zaujme Dánův prostor v sestavě. Ve fotbalovém pořadu PŘÍMÁK na Sport.cz řešíme, zda by volba mohla padnout na novou posilu z Mladé Boleslavi.

Bah také neuměl všechno. Na čem musí pracovat Douděra? Řešíme v pořadu PŘÍMÁK.Video: Sport.cz

 
Článek

„Myslím, že David Douděra ukázal v tomto roce, možná i v loňském, že v Mladé Boleslavi opravdu roste hráč, který je rychlý, dynamický, dokáže dát gól, bránit i útočit," chválí Pavel Mareš, který sám nastupoval na kraji obrany, byť primárně na levé straně.

Jemu by se varianta s Davidem Douděrou zjevně líbila. „Je to pro mě prototyp krajního hráče," říká někdejší reprezentant.

PŘÍMÁK s hostem Pavlem Marešem ve fotbalovém studiu Sport.cz.Video: Sport.cz

Upozorňuje zároveň na skutečnost, že také Bah se musel ve Slavii ještě zlepšovat, než se dostal na stávající úroveň a vysloužil si tak angažmá ve velkém evropském klubu.

„Každý hráč má nějaké předpoklady, něco umí a něco neumí. Když přišel do Slavie Bah, nemohli jsme říct, že všechno uměl a to samé má Douděra," myslí si Mareš.

Více ve videu z fotbalového pořadu PŘÍMÁK na Sport.cz. Můžete si také pustit celý díl s hostem Pavlem Mareše a moderátorem Radkem Šilhanem nejen formou videa, ale také jako podcast.

Reklama

Související témata: