Hlavní obsah

Slavia nastřílela v tréninkovém duelu na Tenerife třináct branek

Fotbalisté pražské Slavie vysoko vyhráli v rámci soustředění na Kanárských ostrovech i druhé tréninkové utkání. Po úterním vítězství 5:0 nad Buzanadou porazili ve středu večer další tamní tým San Lorenzo drtivě 13:0. Hattrickem se blýskl Štěpán Koreš, poprvé se za červenobílé trefila ghanská posila Joseph Mensah.

Foto: Milan Malíček, Právo

Slávista Štěpán Koreš se raduje z branky.

Článek

"Opět můžeme být s přístupem hráčů a hrou spokojení. Nikdo se taky nezranil, což je určitě důležité," uvedl na klubovém webu vedoucí mužstva Stanislav Vlček.

"Ráno nás čeká místo tréninku vyplavání, protože po zápase už na přílišnou regeneraci nezbyl čas. Odpoledne pokračujeme s klasickým tréninkem, na programu je i běh po pláži," doplnil Vlček.

Slávisté si přípravu zpestřili sledováním ukázek zápasů Premier League, s jedním celkem z anglické ligy, Evertonem, se potkali přímo v Tenerife. "Připravuje se ve stejném areálu jako my, trenéři se byli podívat na všechny tři tréninky," uvedl Vlček.

Slavia se vrací ze soustředění v pátek, na začátku února pak bude ladit formu pro změnu v Turecku.

Přípravné fotbalové utkání na Kanárských ostrovech:
Slavia Praha - UD San Lorenzo (Kan. ostr.) 13:0 (8:0)
Branky: Koreš 3, Juhar 2, Vyhnal 2, Prošek, Necid, Gecov, Mensah, Vošahlík z pen., Souček po 1.
Sestava Slavie:
I. poločas: Rakovan - Dostál, Škoda, Neves, Zmrhal - Gecov, Piták - Koreš, Prošek, Juhar - Necid.
II. poločas: Čontofalský - Nitrianský, Souček, Dobrotka, Tusjak - Šimeček, Lička - Hrubý, Mensah, Vošahlík - Vyhnal. Trenér: Koubek.

Reklama