Hlavní obsah

Slavia nemá dost. Má Trubače a Šilhavý chce dalšího útočníka podobného Škodovi

Praha

S posilováním ve fotbalové Slavii možná ještě není konec, zajímá se teď o opravdu velkou rybu. Po Halilu Altintopovi, Dannym a Ruslanu Rotaňovi se v červenobílém dresu možná představí další věhlasné jméno. Podle serveru Aktualne.cz je ve hře příchod Emmanuela Adebayora.

Foto: Profimedia.cz

Emmanuel Adebayor (vpravo) v dresu Basaksehiru.

Článek

Reprezentant Toga má za sebou působení v Arsenalu s Tomášem Rosickým, Manchesteru City či Realu Madrid. Dočkají se reprezentanta Toga i fanoušci v Edenu?

„Hledáme ještě útočníka podobného Milanu Škodovi," nechal se na úterní tiskové konferenci neurčitě slyšet Jaroslav Šilhavý.

Kam vlastně fotbalový osud zavál v poslední době Adebayora? Po uzavření angažmá v Crystal Palace byl půl roku bez práce, v zimě pomáhal tureckému Basaksehiru. Teď zvažuje další možnosti, jedním ze zájemců je po hvězdách lačnící úřadující český mistr.

Slavia ve středu dotáhla přestup záložníka Daniela Trubače z druholigového Hradce Králové. Devatenáctiletý talentovaný středopolař se stal už sedmou letní posilou úřadujícího českého šampióna. Těsně před dotažením jsou příchody stopera Matěje Chaluše a záložníka Filipa Panáka.

"Chci se ve své kariéře posunout dál a toto je skvělá příležitost. Slavia je klub s obrovskými ambicemi a mě čeká tvrdá práce, na kterou se ale moc těším. Ano, je to výzva a místo v základu nemám jisté, ale je jenom na mně, zda se prosadím či nikoliv," řekl Trubač pro internetové stránky královéhradeckého klubu.

Reklama