Hlavní obsah

Slavia získala druhého nejlepšího ligového střelce Jurečku ze Slovácka

Mluvilo se o zájmu mistrovské Plzně, nakonec však příchod kanonýra hrdě hlásí do světa fotbalová Slavia. Do ofenzivy získal vršovický klub útočníka Václava Jurečku, kterému na Slovácku skončil po sezoně kontrakt. S druhým nejlepším střelcem uplynulého ročníku nejvyšší soutěže podepsal vicemistr z Edenu smlouvu na tři roky. Slavia informaci zveřejnila na svém webu.

Václav Jurečka je novou posilou pražské SlavieVideo: slavia.cz

 
Článek
Fotogalerie

Jurečka v minulé sezoně pomohl Slovácku 17 góly ke čtvrtému místu v nejvyšší soutěži a s týmem také získal domácí pohár MOL Cup po finálové výhře nad Spartou. Svými výkony si řekl o pozvánku do reprezentace, za kterou ve čtvrtek v Lize národů proti Švýcarsku nastoupil jako střídající hráč ke svému druhému zápasu.

"Slavii u nás vnímám jako největší klub. Smlouvu beru jako odměnu za životní sezonu, čekal jsem na ni strašně dlouho," uvedl Jurečka na webu Slavie. "Na své výkony chci navázat, konkurenci samozřejmě vnímám a myslím si, že k fotbalu patří. Bude mě nutit růst a dál se zlepšovat. Strašně se těším na fanoušky," řekl sedmadvacetiletý hráč.

V lize Jurečka dosud odehrál za mateřskou Opavu a Slovácko 104 utkání a dal 28 branek. "V posledních letech, a hlavně v minulé sezoně, předváděl nadstandardní výkony. Ukázal svůj velký potenciál. Věřím, že prostředí Slavie dostane Václava na ještě vyšší úroveň," řekl sportovní ředitel Slavie Jiří Bílek.

Jurečka je druhou letní posilou červenobílých po krajním záložníkovi či obránci Davidu Douděrovi, který přišel z Mladé Boleslavi.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články