Hlavní obsah

Slávista Zmrhal: Další ztráta, jen nevím, jestli zrovna v boji o titul

Praha

Rozsáhlá marodka a spousta trestů dusí fotbalovou Slavii. A tak kdo je jen trochu zdravý, musí na hřiště. Jako záložník Jaromír Zmrhal. Český reprezentant chyběl sešívaným od výhry v Mladé Boleslavi začátkem března, teď proti Slovácku naskočil rovnou do základní sestavy a s kapitánskou páskou na rukávu. Výhry se však nedočkal a zápas ani nedohrál. „Připravený jsem tak nějak byl, ale bohužel mě chytla křeč. Nemohl jsem se postavit na nohu a vařil jsem,“ lituje po remíze 0:0.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slávista Jaromír Zmrhal se marně dožaduje faulu během duelu se Slováckem.

Článek
Fotogalerie

Velká převaha proti Slovácku vyšla nazmar. V boji o titul tak pro vás přišla další nepříjemnost.

Remíza je samozřejmě ztráta. Jen nevím, jestli zrovna v boji o titul. Spíše se na nás dotahují týmy z druhé strany.

V sobotu hostíte v jarním šlágru Plzeň, které vzhledem k náskoku devíti bodů stačí i remíza, aby si právě v Edenu zajistila tři kola před koncem titul...

Hrajeme doma, půjdeme do zápasu naplno. A určitě se budeme snažit vyhrát. Chceme Plzni ukázat, že kvalitu a sílu pořád máme.

Berete šlágr ještě jako poslední naději na titul, nebo jde už jen o to, aby Plzeň neslavila zrovna na Slavii?

Určitě nechceme, aby slavili titul u nás. Jinak je ale Plzeň asi dost zkušená, aby si ho pak zajistila v dalších zápasech. My se musíme soustředit na týmy, které jsou za námi. Ještě pořád se na nás můžou dotáhnout.

Měli jste kopat minimálně jednu penaltu. Cítíte se poškozeni verdikty rozhodčího?

Je těžké to takhle komentovat. Rozhodčí je na hřišti pánem. Nevím, jestli jsme poškozeni. Co jsme se bavili, tak penalta na Součka byla, protože ho soupeř tahal za dres. Remíza je prostě ztráta.

Reklama