Hlavní obsah

Sparta nemá lídra. Klobouk dolů před Vrbou, hodnotí expert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Všechny týmy, které něco vyhrály, měly lídra, svého nezpochybnitelného vůdce,“ říká v pořadu Přímák na Sport.cz fotbalový expert Josef Csaplár. Zaměřuje se na Spartu, jejíž šance na zisk mistrovského titulu rapidně klesly po prohře 0:2 v Olomouci. „Sparta lídra nemá, ne že by ho mít nemohla, ale prostě ho nemá,“ míní host fotbalového studia Sport.cz.

Sparta nemá lídra, říká Josef Csaplár v pořadu Přímák.Video: Sport.cz

 
Článek

Pražané přitom mají v kádru zkušené fotbalisty. V základní sestavě často nastupují Bořek Dočkal nebo David Pavelka. Dalším měl být Ondřej Čelůstka, který však vinou zranění většinu sezony vynechal. Jaké řešení tedy situace podle Csaplára má?

Řeč v Přímáku na Sport.cz přišla také na práci trenéra Pavla Vrby, který podle Csaplára rozhodně není viníkem stávající situace na Letné.

Klobouk dolů před Pavlem Vrbou, říká Josef Csaplár v Přímáku.Video: Sport.cz

Sám Csaplár momentálně v žádném klubu netrénuje. Věnuje se práci na burze a kácení stromů. V minulosti vedl týmy Příbrami, Liberce, Slavie, Žižkove nebo Zlína.

Trenéřině se věnoval i v zahraničí, kde měl na starost mužstva řeckého Panioniosu či polské Wisly Plock.

PŘÍMÁK: Stali se z vás srabi, vzkazuje českým trenérům CsaplárVideo: Sport.cz

Reklama

Související témata: