Hlavní obsah

Strach o Čvančaru! U nejlepšího střelce Sparty je podezření na poranění hlavy a krku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jarní ligovou sezonu otevřel ideálně, vstřeleným gólem. Nejlepší střelec fotbalové Sparty ovšem zápas 17. kola v Olomouci (1:1) nedohrál a jeho stav budí velké obavy. Tomáš Čvančara se zranil v souboji s domácím Lukášem Vraštilem, který dopadl na soupeřovu hlavu. Podle aktuálních zpráv je útočník v nemocnici na vyšetření kvůli podezření na poranění hlavy a krku.

Foto: sparta.cz

Sparťan Tomáš Čvančara opustil hřiště v Olomouci na nosítkách.

Článek

Jaro pro něj začalo ideálně. Hned v 10. minutě otevřel přesnou střelou zdálky skóre utkání na Hané. Šestým ligovým gólem v sezoně potvrdil Tomáš Čvančara roli nejlepšího střelce Sparty. A také oslavil novou víceletou smlouvu, kterou ve čtvrtek s letenským klubem podepsal.

Útočníkův příběh však neměl šťastný konec. Olomoucký Lukáš Vraštil ho po vzájemném souboji strčil a pak na ležícího sparťana spadl. Čvančara vůbec nevypadal dobře, v 58. minutě opustil trávník na nosítkách.

„Podle našeho lékaře má Tomáš pravděpodobně otřes mozku. Krátkodobě upadl i do bezvědomí," informuje Ondřej Kasík, ředitel komunikace Sparty.

„Neviděl jsem to. Kluci říkali, že jak padali na zem, zasáhl ho Vraštil nešťastně do hlavy. Snad to nebude nic vážného a bude v pořádku," doufá kapitán Ladislav Krejčí mladší.

„Čvančara už je v nemocnici na vyšetření. Je u něj podezření na poranění hlavy a krku. Náš týmový lékař tam jel za ním," dodává Kasík.

Čvančarovi teď drží palce i hráči Sigmy. „Nepříjemný moment. Každé takové zranění je smutné. Hlavně, ať je v pořádku," říká autor efektního vyrovnávacího gólu Jan Navrátil.

Pro Spartu je nepříjemné, že hned v první půli navíc odstoupil kvůli zranění také klíčový stoper Asger Sörensen.

Reklama

  1 : 1 Karviná - Bohemians 1 : 1 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  0 : 0 Jablonec - Zlín 0 : 0 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  4 : 3 Sparta - Ostrava 4 : 3 dohráno
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články