Hlavní obsah

Sparťanská ikona bude za titul ráda. Ale chtěl bych, aby to bylo s čistým svědomím, píše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sparta sice ukončila základní část fotbalové Fortuna ligy na prvním místě, když klíčovou výhru v Liberci urvala i díky penaltovému finiši, po kterém se valí na sudí i letenský tábor obrovská vlna kritiky. Své si k utkání na sociálních sítích napsal i sparťanský srdcař Tomáš Řepka, který si stejně jako všichni fandové Sparty uvědomuje, jak důležitá může být výhra v Liberci v boji o mistrovský titul. „Za titul budu samozřejmě rád!!! Ale chtěl bych, aby to bylo s čistým svědomím a odměna za dobrou hru!!! Včera to tak přesvědčivý nebylo. To jsou fakta," shrnul své dojmy Řepka.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jan Kuchta vstřelil třetí gól Sparty v Liberci.

Článek

Bývalý kapitán z Letné se netají tím, že má Spartu v srdci a drží jí palce. Ale když vidí, že jeho následovníci v rudých (v Liberci ve žlutých) dresech neodvádějí výkony hodné Sparty, dokáže hráčům patřičně naložit. „Zdar Sparťani, za včerejší výsledek jsem rád, ale chválit tentokrat nebudu zas tolik... Sparta proti Liberci lepší nebyla!" nabízí svůj pohled na utkání.

„Do 88. minuty prohrávala a nemuselo to takhle zůstat. Liberec měl 2 až 3 velké gólové šance!! Pak se vše změnilo a přišly penalty. Po faulu na Kuchtu, to za mě penalta byla. Za 3 minuty další penalta, ale o té se dá už polemizovat," komentuje koncovku nedělního duelu v Liberci s tím, že poté dal gól Kuchta v nastaveném čase.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tomáš Řepka Official (@tomasrepkacz)

Spartě pochopitelně přeje, aby po letech získala mistrovský titul, výhrady má ale k její hře, stejně jako k výkonu arbitrů. „Jinak můj pocit je takový, že Sparta měla (s odpuštěním) z prdele kliku, která se už nemusí nikdy opakovat," dodává v závěru svého komentáře na instagramovém profilu a vše končí tradičním zvoláním: „AŤ ŽIJE SPARTA!!!!"

Reklama