Hlavní obsah

Talentovaný záložník Fila z Jihlavy posílí Mladou Boleslav

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová Mladá Boleslav získala záložníka Lukáše Filu z druholigové Jihlavy, kde by mu po sezoně vypršela smlouva. Středočeský klub o tom informoval na svých webových stránkách. Délku kontraktu s dvacetiletým mládežnickým reprezentantem neupřesnil.

Foto: FK Mladá Boleslav

Lukáš Fila

Článek

Jihlavský odchovanec na podzim zaznamenal sedm gólů ve 14 zápasech a byl nejlepším týmovým střelcem. Ve druhé nejvyšší soutěži má Fila na kontě 67 utkání a devět branek.

„První ligu přirozeně sleduji celkově a boleslavský herní styl se mně líbí, takže je pro mě dobře, že jsem tady. Doufám, že do kabiny zapadnu, hodně se od nich naučím a všechno bude dobré,“ uvedl Fila.

„Budu rád a nezlobil bych se, kdyby se mi aklimatizace povedla dříve než za půl roku. Chci co nejdříve pomáhat týmu vyhrávat a zároveň se i individuálně prosazovat,“ dodal ofenzivní záložník, jenž čtyřikrát nastoupil za reprezentaci do 20 let.

Reklama