Hlavní obsah

Fotbalisty Jablonce posílil slovenský záložník Hollý z Trenčína

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisty Jablonce posílil slovenský záložník Dominik Hollý z Trenčína. Dvacetiletý středopolař podepsal se severočeským klubem podle jeho webu víceletý kontrakt.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Trenčínský odchovanec v této sezoně odehrál 18 soutěžních zápasů, vstřelil dvě branky a přidal jednu asistenci. Na podzim se dostal do nominace slovenské reprezentace, ale do žádného utkání nezasáhl.

„Jsem rád, že Jablonec projevil zájem. Vždy jsem si chtěl zkusit českou ligu, sice mi je Trenčína trochu líto, ale to je fotbal. Chci vyzkoušet něco nového a moc se na to těším,“ řekl Hollý.

Rád by si zahrál v sobotním ligovém podještědském derby s Libercem, jehož nabídku podle médií v tomto týdnu odmítl. „Jsem stoprocentně připravený na zápas. I kdybych nastoupil na pět nebo deset minut, jsem připravený dát ze sebe maximum. Navíc je to derby, takže o to větší je chuť vyhrát tento zápas,“ uvedl Hollý.

Reklama