Hlavní obsah

Trenér Jelínek skončil ve Zlíně. V poháru s Vyškovem povedou Ševce Vrtělka s Jiráčkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřgólový debakl v nedělním ligovém utkání se Slavií mu definitivně zlomil vaz. Čtyřicetiletý Jan Jelínek byl vedením klubu odvolaný z funkce hlavního kouče fotbalistů Zlína. Společně s ním skončili i asistent David Hubáček a trenér brankářů Otakar Novák. Ve čtvrtečním osmifinálovém duelu MOL Cupu s Vyškovem povedou Ševce z pozice hlavního trenéra Vít Vrtělka a bývalý reprezentant Petr Jiráček v roli asistenta.

Foto: Stanislav Heloňa, ČTK

Trenér Zlína Jan Jelínek při utkání v Olomouci.

Článek

Zlíňané přezimují po čtyřech nezdarech v řadě v tabulce nejvyšší soutěže na předposlední příčce jen s dvoubodovým náskokem na poslední Pardubice.

„Nebylo to pro nás jednoduché rozhodnutí, ale na základě neuspokojivých výsledků v posledních utkáních jsme se rozhodli okamžitě reagovat. Tým potřebuje nutně nový impuls. Chci poděkovat Janu Jelínkovi a jeho kolegům za úsilí, které se snažili ve prospěch zlínského mužstva odevzdat," uvedl pro klubový web generální manažer Zdeněk Grygera.

Jelínek se stal hlavním koučem Zlína v květnu loňského roku. V minulém ligovém ročníku přivedl tým na dvanácté místo.

Reklama