Hlavní obsah

Trpišovský se omluvil reportérce. Takhle Jindru neznáme, ale nic hrozného, padlo ve studiu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi překvapivá porážka fotbalistů Slavie v Českých Budějovicích měla v neděli nevydařenou dohru před kamerou. „Jste si dlouho připravovala ty otázky,“ utrhl se trenér Jindřich Trpišovský na reportérku při rozhovoru pro O2 TV Sport. Příhoda je také tématem pro jubilejní 200. díl pořadu Tiki-Taka, jehož premiéru stanice odvysílá v pondělí od 20:00 hodin.

Experti debatují o rozhovoru Jindřicha Trpišovského v pořadu TIKI TAKAVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Sešívaným se venku nedaří, na jihu Čech nechali dokonce všechny body. Tabulku ještě o bod před Plzní a o dva před Spartou vedou, nervozita však dolehla i na jindy klidného Jindřicha Trpišovského.

„Nedal to... Takhle ho neznáme, to jsem překvapený," diví se herec Ivan Trojan.

„A nebyly to těžké otázky," usmívá se internacionál Karel Poborský.

„Nepřišly mi ani hloupé," souhlasí Trojan.

Experti ve studiu však mají pro trenéra Slavie také slova pochopení.

„Na jeho omluvu musím říct, že se pak naší kolegyni Denise Doležalové omluvil, vyjasnil si to s ní. Pak už byl v pohodě. Je znát, že emoce po zápase asi dosáhnou i na takového trenéra. Není to signál před zápasem s Plzní?" nahazuje udičku moderátor Petr Svěcený.

„Nevím, nechtěl bych mluvit za Jindru, spíš z vlastní zkušenosti. Je chvilka po zápase, ať jako hráč nebo trenér. Máš v hlavě spoustu myšlenek, tím spíš, když nedopadl dobře. Přemýšlíte, co na vás reportér vypálí, jestli si z vás dělá pr... Ale nějaký útok tam nebyl," poukazuje Pavel Horváth, asistent trenéra Michala Bílka ve Viktorii.

Přímák s Jakubem ŘezníčkemVideo: Sport.cz

„Takhle jsem Jindru asi ještě neviděl. Na druhou stranu jsem viděl také třeba Kloppa, takže je to asi normální, když jsou trenéři zklamaní. Může dojít k tomuhle, ale nebylo to nic hrozného," říká Vladimír Šmicer, velká ikona Slavie.

Karel Šíp se prý nedokáže do Trpišovského role vžít. „Já jsem nikdy neprohrál..." směje se známý moderátor.

Reklama