Hlavní obsah

Vášně plály, Teplice ovšem i do třetice na Kypru zvítězily

Agia Napa

Přípravný duel se rozhodně nenesl v přátelském duchu. Soupeř sáhl k tvrdým zákrokům a neustále si stěžoval, takže rozhodčí měl plné ruce práce, aby ukrotil vášně na hřišti. Nakonec to však zvládl, stejně jako fotbalisté Teplic dovedli utkání do vítězného konce. Mužstvo kouče Ščasného na Kypru i do třetice vyhrálo, tentokrát porazil srbský tým Čukarički 3:2.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hráči Teplic zleva Eugene Salami, Franci Litsingi, Josef Kaufman a Martin Slavík oslavují vítězství nad Plzní.

Článek

Kypr se stal teplickým rájem. Severočeši tady porazili polský Lubin 2:1, bulhraský Levski Sofia 4:2 a také s nepříjemným srbským soupeřem si na závěr soustředění nakonec poradili.

Velmi vypjatý zápas se nakonec hrál na hřišti v Agia Napě, kde žlutomodří během celého pobytu trénovali. Domácího prostředí využili a zvítězili 3:2.

Skóre brzy otevřel Vůch, který těsně před přestávkou nahrál na gól slovinskému útočníkovi Bratanovičovi. Po změně stran srbský celek snížil, dvoubrankové vedení Teplicím vrátil hlavičkou Salami. Čukarički znovu rychle snížili a obstarali tak drama až do závěrečných minut.

Přípravné fotbalové utkání na Kypru:
FK Teplice - FK Čukarički (Srb.) 3:2 (2:0)
Branky Teplic: 4. Vůch, 45. Bratanovič, 59. Salami.
Sestava Teplic: Slavík (46. Lukáč) - Matula (71. Vondrášek), Guerrero (46. Takács), Hošek, Nivaldo - Litsingi, Ljevakovič, Vachoušek (46. Jindráček), Vůch (53. Bratanovič) - Čajič, Bratanovič (46. Salami). Trenér: Ščasný.
Přípravná fotbalová utkání v Turecku:
Baumit Jablonec - Esbjerg fB 1:3 (0:1)
Branky: 85. Moulis - 30. Bakenga, 70. Bergvold, 90+2. Nielsen.
Sestava Jablonce: Valeš - Rossi, Štochl (46. Beneš), Kysela, Jablonský (46. Vrzal) - Loučka (72. Eliáš) - Fantiš (65. Moulis), Kopic (60. Kubista), Čížek (72. Pázler), Novák - Doležal. Trenér: Skuhravý.
FK Mladá Boleslav - MFC Pécs 1:1 (1:0)
Branka Ml. Boleslavi: 40. Nešpor.
Sestava Ml. Boleslavi: Diviš - Kysela, Kúdela, Dosoudil, Janíček - Ščuk, D. Jarolím - Šultes (56. Eliáš), Chramosta, Štajner (76. Bořil) - Nešpor (61. Magera). Trenér: K. Jarolím.

Reklama

Související témata: