Hlavní obsah

Vítej, Adamko. Milujeme tě. Hancko je pyšným tátou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marně živil naději na aspoň jednu trofej. Sotva však mizerná sezona fotbalové Sparty skončila, může její nejstabilnější obránce hodit všechna zklamání z trávníku za hlavu. Dávid Hancko je konečně otcem, jeho žena Kristýna (za svobodna Plíšková) mu porodila prvorozeného syna.

Foto: Instagram @davidhancko

Dávid Hancko a Kristýna Plíšková přivítali na světě syna Adama.

Článek

Jak se konec sezony blížil, byl plný očekávání. Údajně dostal lákavé laso z FC Turín, slovenský reprezentant se ovšem soustředil na zásadnější životní okamžik.

„Přestup teď pro mě není téma. Řekl jsem vícekrát, že by se muselo udát více věcí, aby dával smysl. Jak hráčsky, tak i s ohledem na rodinu," ujistil Dávid Hancko těsně před finále domácího poháru, které pak Sparta na Slovácku prohrála.

Foto: Instagram

Sportovní pár Dávid Hancko a Kristýna Plíšková už jsou svoji.

Teď může být letenský fotbalista spokojený. Jeho manželka, tenistka Kristýna Hancková, rozená Plíšková, mu porodila vytoužené děťátko.

„Vítej, Adamko. Milujeme tě," doprovodil pár láskyplným vzkazem fotografii na sociální síti, kterou šťastnou novinu oznámil.

Rodinka je kompletní, klouček se má čile k světu.

Reklama

Související témata: