Hlavní obsah

Zlínští fotbalisté vstoupí do ligy s novým partnerem. Cílí výhledově i na evropské poháry

Fotbalisté Zlína vstoupí do nového prvoligového ročníku s novým významným partnerem. S moravským klubem bude spolupracovat firma Climax, která patří k největším evropským výrobcům stínicí techniky. Ševci od ní dostanou příští dva roky po pěti milionech korun. Částka bude pohyblivá, bude záležet i na výsledcích mužstva. Logo nového generálního sponzora se objeví na dresech.

Foto: fcfastavzlin.cz

Zástupci zlínského klubu a společnosti Climax představují nové dresy pro příští ligový ročník.

Článek

„Poslední období není kvůli koronavirové krizi pro žádný sportovní klub vůbec jednoduché. I proto si tohoto partnerství hrozně vážíme," uvedl generální manažer Fastavu Zdeněk Grygera. „Považujeme to za ocenění naší práce, že chce Climax hrát ligu právě s námi," dodal ředitel zlínského klubu Leoš Gojš na adresu firmy, která se už angažuje i v hokejovém Vsetíně.

Ředitel společnosti Climax David Žabčík netají, že by výhledově rád viděl Zlíňany v některém z evropských pohárů. „Máme ambice být vidět. Jsme sportovní nadšenci a fotbaloví fanatici. Dva roky jsou optimální doba na to, abychom se vzájemně poznali. Spolupráce může být klidně dlouhodobá. A snad se k nám přidají i další firmy z regionu," uvítal by.

Zlínští fotbalisté obsadili v uplynulém ročníku nejvyšší soutěže čtrnáctou příčku. Po sezoně tým opustili stoper Buchta a gruzínský středopolař Čanturišvili. Z Baníku Ostrava naopak přišli záložníci Hrubý s Fillem. „Kádr bychom rádi ještě posílili. Chceme hlavně přivést dalšího útočníka k Poznarovi," tvrdí kouč ševců Jan Jelínek.

Reklama

Související témata: