Hlavní obsah

Zlomenina v obličeji? Krejčího vezou na rentgen

Ostrava

Kalvárie letenské marodky nejspíš jen tak neskončí. Vedle tří potrestaných chybělo fotbalové Spartě v Ostravě také hned osm zraněných či nemocných. A mezi ně se v arktickém duelu za teploty až mínus 15 stupňů Celsia přiřadil také Ladislav Krejčí starší se zraněním v obličeje. Panuje podezření na blíže neurčenou zlomeninu, více ukáže až rentgen.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Zleva Ladislav Krejčí ze Sparty a Jiří Fleišman z Ostravy.

Článek
Fotogalerie

Příběh pomsty, jakých bývá ve fotbalových bitvách spousta. Sparťan nejdřív před střídačkami zajel do ostravského Martina Filla a vysloužil si žlutou kartu. Zkušený hráč Baníku si počíhal na odplatu a Krejčího skolil. Internacionál se držel za obličej a do druhého poločasu už nenastoupil.

„Nevím konkrétně, jaké zranění Láďa má. Je podezření na zlomeninu, ale doufám, že snad není tak zle. Více uvidíme až po rentgenu," řekl trenér Václav Kotal bezprostředně po utkání pro O2 TV Sport.

Pražané otevřeli jarní část ligy bezbrankovou remízou, takže na rozdíl od první Slavie a druhého Jablonce hned v letošní premiéře ztratili.

Pokud nedostaneme nabídku, která by nám vyrazila dech, nikoho nepustíme, říká Tomáš RosickýVideo: Sport.cz, AC Sparta Praha

„Myslím, že bod pro nás vzhledem k průběhu není maximum. Měli jsme ke konci druhé půle minimálně jednu dvě dobré šance. Je škoda, že třeba Juliš neproměnil. Ale remíza je asi spravedlivá," uznává kouč.

Sparta již ve středu zamíří do Slezska znovu. Čeká ji odložený duel v Opavě.

„Vracejí se nám dva hráči po karetním trestu (Pavelka a Souček). Snad by mohl být k dispozici také Čelůstka. Absentující hráči zůstali v Praze, měli individuální trénink, tak uvidíme po návratu," avizuje Kotal.

Reklama