Hlavní obsah

Příbram - Vyškov 1:1Příbram ve šlágru kola vybojovala bod, Dukla si poradila s Táborskem

Aktualizováno

Fotbalisté Příbrami remizovali ve 12. kole druhé ligy s Vyškovem 1:1 a udrželi před soupeřem o skóre druhé místo. Oba týmy v neúplné tabulce ztrácejí tři body na vedoucí Líšeň. Dukla zvítězila nad Táborskem 1:0. Pražané si poradili i bez trenéra Petra Rady, který si dnes odpykal první část z třízápasového trestu za vyloučení v Chrudimi.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Petr Rada na lavičce Dukly Praha kvůli trestu scházel. (ilustrační foto)

Článek

Příbramský tým poslal do vedení dvě minuty po přestávce Zeronik. Za hosty odpověděl v 64. minutě Liberijec Dweh při debutu ve druhé lize. Středočeši remízu udrželi a protáhli šňůru bez porážky na deset kol.

O výhře Dukly rozhodl na začátku druhého poločasu Kozel. Domácí na Julisce vyhráli potřetí za sebou a posunuli se na sedmé místo neúplné tabulky. Táborsko šance neproměnilo, v nastavení přišlo o vyloučeného Nešpora a je dvanácté.

Třinec remizoval 1:1 s Jihlavou. Obě mužstva prodloužila čekání na vítězství na šest kol. Prostějov ve čtvrté minutě nastavení rozhodl o výhře 2:1 nad Karvinou a minimálně do neděle opustil sestupové pásmo.

12. kolo druhé fotbalové ligy:
Dukla Praha - Táborsko 1:0 (0:0)
Branka: 47. Kozel. Rozhodčí: Kotala - Žurovec, Špindlerová. ŽK: Barac - Plachý, Mach, Nešpor. ČK: 90.+3 Nešpor. Diváci: 556.
Třinec - Jihlava 1:1 (0:1)
Branky: 70. Straňák - 28. Křivánek. Rozhodčí: Krejsa - Kotalík, Matoušek. ŽK: Holík - Zoubele, Křivánek, Araujo. ČK: 66. Juřena (Třinec). Diváci: 312.
Prostějov - Karviná
Vyškov - Příbram

Reklama