Hlavní obsah

Sparta B - Dukla 1:4Fotbalisté Dukly zahájili druhou ligu kanonádou v derby

Aktualizováno

Fotbalisté Dukly zahájili novou sezonu druhé ligy suverénní venkovní výhrou 4:1 nad Spartou B. Dvě branky v malém pražském derby vstřelil Jakub Zeronik, letní ofenzivní posila ze Slavie.

Článek

Dukle se na stadionu Viktorie Žižkov povedl začátek a už ve čtvrté minutě otevřel skóre vlastním gólem Kukučka po Moulisově střele. Za necelou půlhodinu se trefil Zeronik a dvaadvacetiletý debutant v 60. minutě zvýšil na 3:0 pro hosty.

Sparťanská rezerva snížila zásluhou Schánělce, ale poslední slovo měl střídající Červenka v 85. minutě. Dukla, která je jedním z hlavních aspirantů na postup do nejvyšší soutěže, ve druhé lize porazila letenského soupeře po čtyřech zápasech.

Olomoucký B-tým remizoval ve Varnsdorfu 1:1. Na úvodní branku hostujícího Galuse odpověděl ještě do přestávky Stránský. Na začátku druhého poločasu mohl Galus vrátit Hanákům náskok, ale z penalty nepřekonal brankáře Vaňáka.

1. kolo druhé fotbalové ligy:
Sparta Praha B - Dukla Praha 1:4 (0:2)
Branky: 70. Schánělec - 32. a 60. Zeronik, 4. vlastní Kukučka, 85. Červenka. Rozhodčí: Rouček - Kotalík, Pfeifer. ŽK: Vydra, Večerka (oba Sparta B). Diváci: 1061.
Varnsdorf - Sigma Olomouc B 1:1 (1:1)
Branky: 40. Stránský - 20. Galus. Rozhodčí: Kotala - Kotík, Dresler. ŽK: Samko, Kříž, Osaghae - Jaja, Moses, Spáčil. Diváci: 755.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články