Hlavní obsah

Líšeň - Jihlava 2:0Fotbalisté Líšně porazili ve šlágru Jihlavu a vedou druhou ligu už o šest bodů

Aktualizováno

Fotbalisté Líšně zvítězili v 8. kole druhé ligy ve šlágru nad Jihlavou 2:0. Brněnský tým jako jediný drží v soutěži neporazitelnost a vede neúplnou tabulku už o šest bodů. Druhý je Vyškov, který dopoledne remizoval v Třinci 1:1.

Foto: www.fotbaltrinec.cz/

Fotbalisté Třince na archivním snímku

Článek

Líšeň vyhrála potřetí z posledních čtyř zápasů a v úvodních osmi kolech jen dvakrát ztratila body po remízách. O vítězství nad Jihlavou rozhodl brněnský celek dvěma góly po poločase. Vysočina podruhé za sebou prohrála a o skóre klesla na páté místo vyrovnané tabulky.

Vyškov potřetí z posledních čtyř kol ztratil body. V Třinci prohrával už od druhé minuty, těsně před přestávkou pak srovnal. Na druhé místo může v neděli poskočit olomoucká rezerva, pokud bude bodovat ve Varnsdorfu.

Ve zbylém dnešním duelu Prostějov rozstřílel Táborsko 5:0 a posunul se z předposledního místa na 10. příčku. O góly se podělilo pět různých střelců. Jihočeský celek nebodoval po dvou vítězstvích za sebou.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 8. kolo:
Třinec - Vyškov 1:1 (1:1)
Branky: 2. Jursa - 44. Kanakimana. Rozhodčí: Černý - Mikeska, Lakomý. ŽK: Foltyn, Kateřiňák - Kanakimana, Lahodný, Vintr, Alegue, Fofana. Diváci: 526.
Líšeň - Jihlava 2:0 (0:0)
Branky: 48. Machalík, 85. Ulbrich. Rozhodčí: Raplík - Pochylý, Hádek. ŽK: Vajner, Bednář, Machalík, Ulrbrich - Svoboda, Piško. Diváci: 687.
Prostějov - Táborsko 5:0 (1:0)
Branky: 27. Kušej, 53. Šumbera, 56. Schaffartzik, 62. Koudelka, 79. Abubakar. Rozhodčí: Dorušák - Hurych, Pospíšil. ŽK: Krynskyj, Omale, Mach - Bezpalec, Mezera, Nešpor. Diváci: 383.

Reklama

Související témata: