Hlavní obsah

Vlašim - Brno 1:2Fotbalisté Vlašimi ve druhé lize podlehli postupujícímu Brnu a zůstali třetí

Aktualizováno

Fotbalisté Vlašimi ve 27. kole druhé ligy doma podlehli postupující Zbrojovce Brno 1:2. Středočeši tak nevyužili možnost poskočit na druhé místo tabulky a zůstali třetí o bod za dalším brněnským celkem Líšní.

Článek

Zbrojovku poslal do vedení v šesté minutě Blecha, po chvíli vyrovnal Suchan. Jeho spoluhráč Křišťan mohl v 67. minutě otočit skóre, ale z penalty netrefil branku. Brněnský náhradník Řezníček naopak v 89. minutě svůj pokutový kop proměnil. Suverénní hosté si připsali 21. výhru v druholigové sezoně a vedou tabulku o 18 bodů.

Ústí nad Labem prohrálo na stadionu Táborska 0:3 a zůstalo předposlední. Domácím v první půli zařidili dvoubrankový náskok Vozihnoj s Krchem, krátce před koncem zvýšil Tijani. Severočeši nevyhráli v desátém kole za sebou a na první nesestupové místo ztrácejí tři body, čtrnáctá Chrudim navíc má zápas k dobru.

Jihlava ovládla přestřelku se sestupujícím Žižkovem a doma vyhrála 4:3. Vítěznou branku vstřelil v 88. minutě bývalý slávista Belaid. Viktoria nedokázala naplno bodovat ve 23. duelu po sobě.

27. kolo druhé fotbalové ligy:
Vlašim - Zbrojovka Brno 1:2 (1:1)
Branky: 17. Suchan - 6. Blecha, 89. Řezníček z pen. Rozhodčí: Opočenský - Arnošt, Kotalík. ŽK: Svoboda, Breda, Vágner, Gning - Hlavica, Fousek, Šiman. Diváci: 663.
Táborsko - Ústí nad Labem 3:0 (2:0)
Branky: 23. Vozihnoj, 38. Krch, 83. Tijani. Rozhodčí: Proske - Pochylý, Poživil. ŽK: Krch, Mezera - Švanda. Diváci: 776.
Jihlava - Žižkov 4:3 (2:2)
Branky: 30. Selnar, 45. Tall, 50. Peřina, 88. Belaid - 2. Vandas, 43. Gabriel, 65. Sixta. Rozhodčí: Kotala - Dohnálek, Žurovec. ŽK: Vlček - Súkenník. Diváci: 395.

Reklama

Související témata: