Hlavní obsah

Kroměříž našla náhradu za Červenku v divizi. Nováčka druhé ligy povede trenér Onda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novým hlavním koučem druholigových fotbalistů Kroměříže se podle klubového webu stal Martin Onda, který do Hanácké Slavie přešel z divizního Strání, které je v čele skupiny E. Ve funkci nahradí Bronislava Červenku, jenž se minulý týden ujal ve Zlíně posledního týmu tabulky nejvyšší soutěže s cílem zachránit ho mezi elitou.

Foto: ČSK Uherský Brod

Martin Onda se stal novým trenérem druholigových fotbalistů Kroměříže.

Článek

Třiapadesátiletý Onda v minulosti vedl v moravskoslezské fotbalové lize Uherský Brod. Jeho asistenty budou v Kroměříži Martin Surynek a Tomáš Machálek.

Ve víkendovém zápase druhé ligy v Chrudimi vedli fotbalisty Kroměříže ředitel klubu Karel Heinz a trenér staršího dorostu Radovan Budín. Na východě Čech padli 1:3. Hanácká Slavia, která je v soutěži nováčkem, figuruje po čtrnácti kolech v tabulce se 14 body na třináctém místě. Na sestupovou patnáctou příčku má dvoubodový náskok.

Premiéru na kroměřížské lavičce si Onda odbude v sobotu. Jeho nové mužstvo bude od 14 hodin hostit na svém stadionu pátou Zbrojovku Brno. V posledním podzimním kole druhé ligy pak čeká Kroměříž 11. listopadu hanácké derby v Prostějově.

Související témata: