Hlavní obsah

Nešťastný zápas. Duel Chrudimi s Vlašimí byl znovu odložen, šlágr bude

Zápas, který se nedaří sehrát. Ze sobotního programu 16. kola druhé fotbalové ligy vypadl kvůli nezpůsobilému terénu již jednou odložený duel Chrudimi s Vlašimí. Vedení soutěže se rozhodlo utkání na východě Čech opět posunout na neurčito. Utkání by se mělo uskutečnit až na jaře.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Brna Richard Dostálek.

Článek

Zápas v Chrudimi se měl hrát v původním termínu již minulý týden. Kvůli nezpůsobilému terénu v důsledku sněžení byl odložen na sobotu od 13:30. Pro stejné komplikace se však neodehraje ani tentokrát.

Chrudimi patří v druholigové tabulce předposlední 15. místo s deseti body. Vlašim naopak útočí na přední příčky a po dvou výhrách za sebou jí patří s 26 body čtvrté místo.

V sobotu jsou ještě na programu další tři odložené duely 16. kola Prostějov - Sparta B, Opava - Brno a Líšeň - Vyškov.

Duel ve Slezsku mezi exligovými týmy by měl být vyvrcholením podzimu. O osudu utkání Opavy s Brnem rozhodl ještě v pátek odpoledne technický delegát LFA, který určil, že je terén způsobilý. Utkání se tedy bude hrát ve stanoveném termínu.

"Už v říjnu bylo hráčům avizováno, že po plánovaném skončení podzimu budeme ještě dva týdny pokračovat v tréninku, pouze jsme museli uzpůsobit tréninkový plán. Hráče čekaly zátěžové testy či vedlejší sportovní aktivity, jako například lední hokej. To jsme přesunuli na příští týden a v tomto týdnu se chystáme na utkání," říká trenér Richard Dostálek na webu Zbrojovky.

Reklama

Související témata: