Hlavní obsah

Varnsdorf - Vyškov 1:3Vyškov porazil ve druhé fotbalové lize oslabený Varnsdorf

Fotbalisté Vyškova v 25. kole druhé ligy zvítězili 3:1 na hřišti Varnsdorfu a posunuli se na třetí místo neúplné tabulky. Brankami v 82. minutě a v nastavení rozhodl o výsledku ugandský obránce Musa Ramathan.

Foto: FC Vysočina Jihlava

Kouč Vyškova Jan Kameník.

Článek

Afričtí hráči dali všechny branky zápasu. Ve druhé minutě se za hosty trefil útočník z Burundi Kanakimana, ve 12. minutě ale srovnal Nigerijec Tanko. Varnsdorfu výrazně zkomplikovala situaci Kubistova červená karta z 28. minuty, od 85. minuty navíc hrál i bez vyloučeného Richtera.

Vyškov uspěl poprvé pod vedením nového kouče Jana Kameníka a posunul se o bod před Příbram, která v sobotu podlehla doma Vlašimi (0:3), ale má ještě zápas k dobru. Varnsdorf je s dvoubodovou ztrátou na třetí místo šestý.

25. kolo druhé fotbalové ligy:
Varnsdorf - Vyškov 1:3 (1:1)
Branky: 12. Tanko - 82. a 90.+2 Ramathan, 2. Kanakimana. Rozhodčí: Dorušák - Dobrovolný, Pochylý. ČK: 28. Kubista, 85. Richter (oba Varnsdorf). ŽK: Ludvíček, Bláha - Lahodný, Bayo, Mafwenta, Vintr. Diváci: 415.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.