Hlavní obsah

Vyškov ve druhé lize porazil Olomouc a je znovu druhý

Aktualizováno

Fotbalisté Vyškova ve 28. kole druhé ligy doma porazili B-tým Olomouce 2:0 a vrátili se na druhé místo tabulky zaručující účast v baráži o nejvyšší soutěž. Na vedoucí Karvinou, která má zápas k dobru, ztrácí bod.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Bienvenue Kanakimana z Vyškova.

Článek

Vyškov utkání v Drnovicích rozhodl už v úvodní čtvrthodině, kdy se trefili Kanakimana a Alégué. Domácí protáhli šňůru bez porážky na pět zápasů. Olomoucká rezerva je na deváté pozici.

Čtvrtá Líšeň doma zdolala poslední Třinec 1:0 gólem Černína z 69. minuty a udržela kontakt s nejlepší trojkou. Brněnský tým, který zvítězil po čtyřech kolech, ztrácí bod na třetí Příbram. Slezanům chybí dva body na první nesestupové místo.

Varnsdorf podlehl v Chrudimi 2:3 a vzdalují se mu barážové příčky. Severočeši prohráli třetí z posledních čtyř zápasů a na pátém místě mají pětibodové manko na Příbram. Dva góly dal domácí Hašek. Chrudim zvítězila po sérii čtyř remíz a je osmá.

28. kolo druhé fotbalové ligy
MFK Vyškov - Sigma Olomouc B 2:0 (2:0)
Branky: 3. Kanakimana, 12. Alégué. Rozhodčí: Vokoun - Pfeifer, Cichra. ŽK: Štěpánek, Srubek, Lahodný, Souaré - Poulolo, Fiala. Diváci: 652.
Chrudim - Varnsdorf 3:2 (1:0)
Branky: 15. a 76. Hašek, 81. Záviška - 68. Tanko, 90. Osmančík. Rozhodčí: Ulrich - Kotík, Lakomý. ŽK: Hašek, Halász - Bláha, Ludvíček, Kouřil. ČK: 85. Halász. Diváci: 750.
Líšeň - Třinec 1:0 (0:0).
Branka: 69. Černín. Rozhodčí: Všetečka - Hrabovský, Ratajová. ŽK: Polášek, Sokol - Omasta, Tandara, Holík, Juřena. Diváci: 621.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články