Hlavní obsah

Opava - Prostějov 1:1Wágner zařídil Příbrami ve druhé lize výhru v Jihlavě a posun na druhé místo

Aktualizováno

Fotbalisté Příbrami v pátečním 28. kole druhé ligy zvítězili 2:1 na hřišti třinácté Jihlavy a po druhé výhře za sebou se posunuli na druhé místo neúplné tabulky. Obě branky Středočechů vstřelil nejlepší střelec soutěže Tomáš Wágner. Opava neudržela vedení a po domácí remíze 1:1 s Prostějovem zůstává na předposlední příčce. Jejímu dnešnímu soupeři patří 12. místo.

Článek

Příbram prohrávala po Křehlíkově zásahu z 24. minuty, Wágner ale ještě do poločasu srovnal. Kapitán týmu rozhodl v 88. minutě a připsal si na své konto už 17. gól v ročníku. Jihlava prohrála pošesté z posledních sedmi zápasů.

Opavu poslal do vedení v páté minutě Šigut a domácí dlouho potvrzovali, že se jim na Prostějov daří. V 83. minutě ale zařídil hostům bod z penalty Bartolomeu. Jeho tým nevyhrál venku poosmé v řadě, na sestupové pásmo ale má pětibodový náskok a je blízko záchraně.

28. kolo druhé fotbalové ligy
Opava - Prostějov 1:1 (1:0)
Branky: 5. Šigut - 83. Bartolomeu z pen. Rozhodčí: Berka - Vodrážka, Žurovec. ŽK: Šigut, Omale, Rychlý - Schaffartzik, Píchal, Koudelka. Diváci: 1540.
Jihlava - Příbram 1:2 (1:1)
Branky: 24. Křehlík - 45. a 88. Wágner. Rozhodčí: Batík - Dresler, Mikeska. ŽK: Svoboda - Šajch, Jahič, Dudl, Smrkovský. Diváci: 674.

Reklama

Související témata: