Hlavní obsah

Jihlava - Táborsko 3:0Zápas Příbrami s Prostějovem byl po dešti odložen, Jihlava porazila Táborsko

Aktualizováno

Páteční utkání pátého kola druhé fotbalové ligy mezi Příbramí a Prostějovem bylo odloženo kvůli podmáčenému hřišti. Informovala o tom Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže. Náhradní termín zatím nebyl oznámen. Táborsko prohrálo v Jihlavě 0:3 a v sezoně zůstává bez vítězství.

Foto: FK Viagem Příbram

Podmáčené hřiště odložilo zápas Příbrami s Prostějovem.

Článek

Zápas v Příbrami měl začít v 18:00. "Průtrž mračen hodinu před výkopem zápasu nalila hektolitry vody na hřiště stadionu Na Litavce," uvedl středočeský klub na twitteru.

Kvůli nezpůsobilým hřištím po silném dešti už minulou sobotu nehrála Dukla s Varnsdorfem a v nejvyšší soutěži Bohemians 1905 s Hradcem Králové. Toto utkání se odehrálo v pondělí.

Jihlavu poslal do vedení po půl hodině hry Svoboda a po změně stran přidali další góly kapitán Zoubele a Tureček. Vysočina vyhrála potřetí v ročníku a bodově dotáhla nejlepší týmy tabulky Vyškov. Naopak trápící se svěřenci trenéra Kováče z Táborska prohráli potřetí za sebou a patří jim 14. místo.

Fotbalová FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA - 5. kolo:
Jihlava - Táborsko 3:0 (1:0)
Branky: 34. Svoboda, 59. Zoubele, 78. Tureček. Rozhodčí: Všetečka - Pečenka, Novák. ŽK: Piško - Babacar, Mezera, Kosek. Diváci: 453.
Utkání Příbram - Prostějov bylo odloženo kvůli nezpůsobilému hřišti.

Reklama

Související témata: