Hlavní obsah

Zápas Třince byl opět odložen, výsledky testů budou až odpoledne

Třinec

Zápas 24. kola druhé fotbalové ligy mezi Třincem a Vlašimi, který byl ve čtvrtek odložen kvůli nákaze koronavirem v rodině nejmenovaného hráče slezského týmu, se vzhledem k pokračujícímu epidemiologickému šetření v klubu odehraje až 4. července. V tiskové zprávě o tom informovalo vedení Ligové fotbalové asociace (LFA), která v Česku řídí profesionální soutěže. Třinecký klub vše potvrdil na svých internetových stránkách.

Foto: Josef Vostárek, ČTK

Zleva Tomáš Omasta z Třince, Christian Frýdek z Hradce Králové a Ondřej Kušnír z Třince.

Článek

LFA původně počítala s tím, že se odložené utkání odehraje v pátek od 17:00, pokud dobře dopadnou kontrolní testy v třineckém týmu. Nakonec ale musela sáhnout k dalšímu odkladu zápasu.

"Vzhledem k tomu, že výsledky probíhajícího hygienického šetření budou známy až v pátek v průběhu odpoledne, rozhodlo vedení soutěže LFA o odkladu utkání 24.kolo F:NL FK FOTBAL TŘINEC - FC Sellier&Vlašim na sobotu 4. července 2020 se začátkem v 17:00," uvádí třinecký klub na svých internetových stránkách.

V tomto týdnu se uskutečnilo třetí kolo plošných odběrů na nemoc covid-19 ve všech 16 klubech první ligy. Testy žádný případ koronaviru v nejvyšší soutěži neodhalily. Týmy z druhé ligy už třetí vlna testování nečeká, odběry absolvují pouze druhý a třetí celek konečného pořadí, které si zahrají baráž o postup mezi elitu.

Reklama