Hlavní obsah

Divočina v Paraguayi. Sudího naháněli hráči a fanoušci, před lynčem ho zachránila až policejní střelba!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Profese fotbalového rozhodčího je v Paraguayi krajně nebezpečná. Jde při ní o život. Bez přehánění. Názorným důkazem je incident z uplynulého víkendu, kdy během zápasu amatérské ligy musel sudí uprchnout před rozuřenými hráči a fanoušky.

Foto: youtube.com/Евгения Балаева

Hromadná rvačka týmů v nižší soutěži. Ilustrační foto

Článek

K nepěkné události došlo v utkání mezi kluby 25 de Septiembre a 29 de Septiembre ve městě Guarambaré. V průběhu druhého poločasu po jednom z verdiktů hlavního rozhodčího ruply některým z hostujících hráčů nervy a chystali se arbitra napadnout. Se stejným úmyslem vnikli vzápětí na hřišti jejich fanoušci. Na trávníku se poté odehrávala šílená scéna: sudího, který nasadil k úprku do kabiny, pronásledoval rozzuřený dav hráčů a fanoušků.

Před lynčem ho zachránili policisté, kteří vběhli na trávník. Na připojeném videu, které na síť Youtube umístil jeden z diváků, je vidět policejní zásah včetně palby do rozzuřeného davu. Po střelbě pak jeden z hráčů zůstal ležet na trávníku.

„Policisté použili gumové projektily, situace se po chvíli uklidnila, naštěstí nebyl nikdo zraněný,“ popsal místnímu deníku jeden z přímých účastníků víkendového zápasu. Paraguayské fotbalové úřady zatím incident nekomentovaly.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články