Hlavní obsah

Tažení ruských fotbalistů Eurem překvapilo i trenéra Hiddinka

PRAHA

Tažení ruského týmu až do semifinále mistrovství Evropy, v němž se sborná ve čtvrtek utká se Španělskem, nepřekvapilo jen fotbalové fanoušky. Z nečekaného úspěchu je zaskočen i trenér Rusů Guus Hiddink.

Článek

"Jsem velmi překvapen. Ne tím, co hráči umějí, protože jsem věděl, že to jsou dobří fotbalisté," řekl agentuře Reuters nizozemský kouč. "Překvapilo mě, jak jsou otevření novým věcem a jak rychle se naučili zákonitosti mezinárodního fotbalu," dodal Hiddink.

Podle něj nemají Rusové v semifinále se Španělskem co ztratit. "Řekl jsem hráčům, ať si ten zápas bez ohledu na výsledek užijí. Když si jdete jen tak zahrát, většinou hrajete nejlépe," vysvětlil.

Jeho svěřenci však k zápasu přistupují jako k odvetě za debakl 1:4 ze základní skupiny. "Chtěl jsem hrát se Španělskem," prohlásil záložník Dinjar Biljaletdinov. "V prvním utkání jsme udělali pár chyb a teď je napravíme," dodal. "Zápas ze skupiny se nebude opakovat," dodal kapitán Sergej Semak.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články