Hlavní obsah

Český komisař vydusil Slováka Škrtela. Musel vypít osm nealkoholických piv

Žilina

Po závěrečném hvizdu se mohl kapitán slovenské fotbalové reprezentace Martin Škrtel radovat z dalšího kvalifikačního vítězství nad Makedonií a prodloužení zatím stoprocentního tažení v boji o účast na EURO 2016. Hned po něm ho ale čekal další devadesátiminutový boj.

Foto: David W Cerny, Reuters

Slovenský kapitán Martin Škrtel při zákroku proti Makedonci Feranu Hasanimu v kvalifikaci na EURO 2016.

Článek

Los dopingové kontroly totiž znovu nemilosrdně ukázal na něj a opět u toho byl český dopingový komisař. „Letos už mě kontroloval potřetí. Celkově to byla moje sedmá dopingová kontrola. Mám na to fakt smůlu, ale musím to respektovat. Není to příjemné, ale patří to k tomu," komentoval Škrtel mrzuté zakončení vítězného nedělního večera pro server aktualne.sk.

Odevzdat vzorek moči pro něj rozhodně nebylo jen tak. „Musel jsem vypít osm nealkoholických piv," přiznal se.

Ale ani zápolení v místnosti pro dopingové komisaře mu nemohlo zkazit radost z vítězství a přiblížení se vysněnému postupu. „Jsme tam, kde jsme chtěli být, zase jsme se přiblížili k našemu cíli, k jehož potvrzení však ještě něco chybí. Pevně věřím, že na něj dosáhneme," nepochyboval.

Do Manchesteru United nikdy

Slováci už si zajistili přinejmenším účast v baráži. „My nehrajeme o baráž, ale o postup. Baráž je hodně zrádná a my máme kvalifikaci rozjetou tak, že chceme postoupit," dodal.

Třicetiletý zadák si pár hodin po vítězství už užíval konec sezóny na dovolené v Chorvatsku. S fotkou ze soukromé jachty ve společnosti manželky Barbary se pochlubil svým fanouškům na sociálních sítích.

Určitě tak alespoň na nějaký čas zapomene na tahanice s Liverpoolem, jehož návrh na novou smlouvu odmítl s tím, že podobné kontrakty se nabízí hráčům buď mnohem starším nebo zraněným.

O své budoucnosti tak zatím nemá příliš jasno, ale jedno ví jistě - konkurenční Manchester United by se o jeho služby ucházel marně: „Umím si představit přestup takřka kamkoliv. Ale United? To nikdy!"

Reklama

Související témata: