Hlavní obsah

Lipová je skvělá! Kobra si chtěl stejnou barvu už ve třinácti nastříkat na hlavu

dos, zpSport.cz

Limetová, lipová, nebo jaká vlastně...? Fotbaloví fanoušci mají od pondělí velké téma. Barvu nových dresů národního týmu pro venkovní zápasy. Reakce jsou velmi bouřlivé, jak ostatně strahovské vedení asociace očekávalo. „Změna je asi pro naše příznivce šokující, ale nedělal bych z ní vědu. Navíc jde jen o venkovní sadu,“ říká útočník Zdeněk Ondrášek, hrdina vítězného duelu nad Anglií. V přiloženém videu si poslechněte, jak vtipně netradiční barvu dresů okomentoval.

Správnej blázen Zdeněk Ondrášek. Svítivou barvu venkovních reprezentačních dresů chtěl mít na hlavěVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Inspirace lípou. Fotbalová reprezentace má nové venkovní dresy v netradiční barvě

Překvapení. Taková byla reakce hráčů na barvu nových venkovních dresů české fotbalové reprezentace

Překvapení jsou všichni, objevují se si ostré soudy. Především barva nových dresů provokuje. Výrobce ji definuje jako limetovou, inspirací má být barva svěží mladé lípy, národního stromu.

Sociální sítě já nesleduji, tam je každý chytrý... Od přátel a rodiny však slyším, že změna lidi šokuje. Podstatný je ale stejně vždy výkon na hřišti," usmívá se zámořský legionář Zdeněk Ondrášek.

Nové venkovní dresy fotbalové reprezentace. Proč mají netradiční barvu?

Sport.cz, FAČR

Třicetiletému útočníkovi odstín jedovaté muchomůrky zelené připomíná divoké mládí. „Když mi bylo třináct, patnáct, chtěl jsem si přesně takovou barvu dát na hlavu! Prostě jsem chtěl všechno zkusit... Naštěstí mi to táta nedovolil. Na růžovou bych měl asi jiný názor," chechtá se jihočeský svéráz s přezdívkou Kobra.

Reklama

Související témata: