Hlavní obsah

Na EURO řádil dvojník legendárního trenéra, nachytal i televizního reportéra

Londýn/Praha

Angličtí reprezentanti si užívají postup do čtvrtfinále fotbalového EURO. Ještě před tím, než Harry Kane a spol. v úterý ve Wembley poslali domů výběr Německa, v ulicích Londýna s ostrovními fanoušky řádil dvojník liverpoolského trenéra Jürgena Kloppa. Ten byl přitom německému kouči tak podobný, že oklamal i reportéra britské televizní stanice ITV. Novinář o tom, že s Kloppem hovořil, dokonce referoval do studia a na sociálních sítích sdílel také společnou fotografii.

Foto: Twitter

Atmosféru před zápasem osmifinále EURO mezi Anglií a Německem si užíval i dvojník populárního kouče Jürgena Kloppa.

Článek

Domácí Anglie vyřadila v úterním osmifinále Německo 2:0 po gólech Raheema Sterlinga a kapitána Kanea. Fanoušci v britské metropoli byli u vytržení, na velkém turnaji Anglie porazila Německo počtvrté z 12 pokusů.

Ještě před úvodním hvizdem fotbalového svátku si příznivci domácího celku užívali divokou party v ulicích. K vidění byl i dvojník kouče Liverpoolu Kloppa. Na sítích se objevilo video, jak muž nápadně připomínající čtyřiapadesátileté trenérské eso rajtuje na zádech jednoho z fandů a klopí do sebe plechovku piva.

Podoba s Kloppem byla přitom tak věrná, že se s mužem rozhodl udělat rozhovor i reportér televizní stanice ITV Jonathan Swain. O tom, že s údajným Kloppem mluvil referoval i do studia moderátorce a na Twitter pak umístil společné selfie.

Pod postem se okamžitě strhla lavina vtipů. „Nevíme, jak bychom ti to řekli, Jonathane, ale tohle není..." bavil se na jeho adresu například jeden z nich.

Reklama