Hlavní obsah

Nečekané setkání. Za Kolářem přišly opory Arsenalu

Praha

Překvapivé setkání předcházelo zápasu fotbalistů Slavie na Arsenalu. S odstupem po bitvě šéf pražského klubu Jaroslav Tvrdík vypustil do světa zvěsti o tom, co mu vylíčil gólman Ondřej Kolář, který po zranění z třaskavého zápasu v Glasgowě s Rangers chytal s ochranou hlavy. Za slávistickou jedničkou před utkáním EL minulý čtvrtek (1:1) vyrazily domácí opory na krátký přátelský pohovor, což Tvrdíka nadchlo.

Foto: Alastair Grant, ČTK/AP

Ondřej Kolář s ochrannou maskou během zápasu s Arsenalem

Článek

„Kapitán a brankář (Hector Bellerin a Bernd Leno) k němu společně před zápasem přišli a ujistili ho, že se nemusí po svém zraněni ničeho bát," nastínil na sítích Tvrdík s tím, že mu příhodu vylíčil brankář Slavie.

Kolář ve střetnutí vskutku nečelil žádnému ostřejšímu ataku, i když v zápalu boje bývá možné všechno i při těch nejlepších úmyslech.

„Tohle je skutečná hodnota fotbalu," oceňoval šéf Slavie setkání jako pozoruhodné gesto ze strany Londýňanů ve chvílích stále rozjitřené atmosféry kolem Kolářova zranění a případu Ondřeje Kúdely. Ten se dostal do konfliktu s Glenem Kamarou z Rangers v EL a pak byl v reprezentačním duelu s Walesem zraněn při zákroku Garetha Balea. „... jsem neskutečně nadšen a unesen. Vrací mi víru v anglicky fotbal. Ve fair play...," uvedl Tvrdík.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Jak to bude po odvetě? Postoupí podle vás Slavia přes Arsenal?
Ano
72,9 %
Ne
27,1 %
Celkem hlasovalo 28156 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články