Hlavní obsah

Táhni! Odmítnutá zdravotnice po Ronaldově gestu jen nevěřícně zírala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dal první gól v sezoně, ale v ideální náladě asi přesto nebyl. Slavný Portugalec Cristiano Ronaldo se trefil z penalty ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Tiraspolu v moldavském Kišiněvě, ale víc než pěkná trefa zaujalo jeho gesto při odchodu do kabin.

Foto: Sergei Grits, ČTK/AP

Útočník Manchesteru United během zápasu v Kišiněvě se Šeriffem Tiraspol.

Článek

Ronaldo býval zvyklý dávat hromady gólů v nejprestižnější Lize mistrů, kde mu však momentálně bere rekordy věčný rival Lionel Messi. Sedmatřicetiletý Portugalec tak vstřelil v jedné z nejchudších zemí Evropy svůj 699. gól v kariéře, který byl však jeho vůbec prvním v Evropské lize.

V této sezoně, před níž naznačoval, že chce z Old Trafford odejít, se prosadil teprve v devátém soutěžním zápase. Svoji nekompromisní ranou doprostřed brány zvyšoval ve 39. minutě na 2:0.

Při poločasovém odchodu do kabin tak neměl mát moc důvodů k nespokojenosti. To si asi myslela i oficiální zdravotnice utkání číhající u vchodu do útrob stadionu. S připraveným mobilem požádala Ronalda o společnou fotku.

Jenže slavný CR 7 ji pohybem rukou nekompromisně odmítl. Zdravotnice evidentně s odmítnutím moc nepočítala a zůstala nevěřícně stát.

Není ale rozhodně první, komu se něco podobného stalo. V minulé sezoně se hojně medializoval incident po porážce United s Evertonem, po němž se naštvaný Ronaldo při odchodu ze hřiště ohnal po jednom z fanoušků a podle svědků mu vyrazil z ruky mobilní telefon, což následně řešila i policie.

Reklama