Hlavní obsah

AC Milán by Ronalda přivítal, podle Realu Brazilec není na prodej

ŘÍM

Pokud se brazilský fotbalista Ronaldo opravdu po sezóně rozhodne změnit působiště, strhne se o jeho služby velký boj. A zájem o kanonýra Realu Madrid má například i AC Milán, jehož předseda Adriano Galliani dnes prohlásil, že jeho klub by Ronalda přivítal s otevřenou náručí.

Foto: ČTK/AP

Brazilec Ronaldo

Článek

Devětadvacetiletý útočník si tento týden postěžoval, že v Realu nikdy necítil opravdovou přízeň, fanoušci španělského velkoklubu jsou prý příliš vrtkaví. Trojnásobný nejlepší fotbalista roku prohlásil, že se po letošním mistrovství světa rozhodne o své budoucnosti a atmosféru v hledišti prý při tom bude brát v úvahu.

V Realu však má Ronaldo platnou smlouvu až do roku 2008 a zástupci klubu se dnes nechali slyšet, že brazilská hvězda není na prodej. Nic na tom prý nezměnila ani jeho kritika fanoušků, kvůli níž se do Ronalda pustila španělské média.

"Ronaldo je skvělý hráč a pokud se rozhodne odejít z Realu, najde po celém světě kluby, které budou připraveny ho přivítat," řekl Galliani listu Gazzetta dello Sport. "I dveře v AC Milán jsou pro něj otevřené," dodal.

Zda by ho fanoušci v AC Milán přivítali s otevřenou náručí, to však není úplně jisté. Ronaldo totiž před svým odchodem do Španělska v roce 2002 hrál pět let za městské rivaly z Interu.

Reklama