Hlavní obsah

Besiktas bude dočasně trénovat dosavadní asistent Yilmaz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Roli trenéra fotbalistů Besiktase Istanbul dočasně převezme Burak Yilmaz. Vedení tureckého klubu dnes oznámilo, že se dosavadní asistent ujme vedení týmu po Senolu Günesovi minimálně do valné hromady Besiktase. Ta by se měla uskutečnit nejpozději v prosinci.

Foto: Francisco Seco, ČTK/AP

Senol Günes, který rezignoval na post kouče Besiktase.

Článek

Günes rezignoval minulý týden den po porážce v Evropské konferenční lize, v níž jeho tým ztratil zápas s Luganem po tříbrankovém přídělu v poslední desetiminutovce a prohrál 2:3. Jednasedmdesátiletý kouč, jenž dovedl tureckou reprezentaci v roce 2002 k bronzu na mistrovství světa, se do Besiktase vrátil vloni.

Osmatřicetiletý Yilmaz v létě ukončil hráčskou kariéru a ve spolupráci s Günesem začal sbírat trenérské zkušenosti. Pod jeho vedením už Besiktas v neděli porazil 2:0 Istanbulspor a v osmém kole turecké ligy si připsal pátou výhru. V tabulce je čtvrtý.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.