Hlavní obsah

Bizarní moment na Ostrovech. Fotbalista jednou ranou napálil dva spoluhráče do hlavy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I kdyby se to pokusili provést schválně stokrát na tréninku, nejspíše by se jim to ani tak nepodařilo. V sobotním zápase nejvyšší skotské fotbalové soutěže se hráčům Hibernian na půdě Rangers (1:3 z pohledu hostí) „povedl“ nevídaný úsměvný moment, jenž nyní baví fotbalové nadšence po celém světě.

Foto: Profimedia.cz

Joe Newell (vlevo) na ilustračním snímku při zápase nejvyšší skotské fotbalové soutěže.

Článek

Inkriminovaná chvíle nastala během utkání, kdy hráči Hibernian dostali možnost rozehrát přímý kop poblíž poloviny hřiště. Toho se ujmul australský stoper Nectarios Triantis, který chtěl rychlou rozehrávkou překvapit soupeře a vytvořit rychlý protiútok. Co se však nestalo, tvrdou ranou v bezprostřední blízkosti napálil pouze svého spoluhráče Joea Newella do obličeje, který se následně skácel k zemi.

Zjevně nepříjemné, ale asi by to nebylo něco nevšedního. Míč však občas umí být velice zrádný, a i zde se toto tvrzení potvrdilo. Odražený balón totiž trefil o několik metrů vedle stojícího jiného hráče Hibernian, tentokráte obránce Willa Fishe. A ten se také po inkasování úderu do hlavy potácel k zemi.

Pomyslnou třešničkou celého momentu byl fakt, že se míč vrátil jako bumerang k Newellovi, který balón inkasoval poprvé. Ten musel navíc být po nepříjemném úderu ošetřován lékařským týmem.

Nevšední moment aktuálně koluje sociálními sítěmi, kde se uživatelé nad celou situací baví. „Cítím se špatně, že jsem se tomu tolikrát zasmál. Pustil jsem si to už tak nejméně dvacetkrát, a pokaždé je to snad ještě vtipnější,“ uvedl v komentářích na sociální sítí X jeden z pobavených fanoušků. „Jedna z nejlepších věcí, kterou jsem kdy viděl,“ popsal další z nich.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.