Hlavní obsah

Bývalého fotbalistu Plzně Ježe zbili v Polsku zřejmě fanoušci vlastního klubu

Lubin

Slovenského fotbalistu a někdejšího záložníka českých prvoligových celků Plzně a Příbrami Róberta Ježe zbili v Polsku zřejmě vlastní fanoušci. Na spoluhráče Michala Papadopulose a Jiřího Bílka v Zaglebii Lubin si počkali před jeho domem v úterý večer po tréninku. Dvaatřicetiletý exreprezentant Jež kvůli útoku uvažuje o přestupu. Brankáři Michalu Gliwovi ve stejnou dobu kdosi poničil auto.

Foto: wroclaw.sport.pl

Róbert Jež v dresu polského týmu Zaglebie Lubin.

Článek

"Počkali si na mě a už jsem se tomu nevyhnul. Schytal jsem to, ale žádné vážné zranění naštěstí nemám a jsem v pořádku," řekl portálu sport.sk rodák z Nitry a bývalý kapitán Žiliny. Devítinásobný reprezentant už situaci probral s klubovým šéfem a je možné, že Lubin opustí.

Nemaskovaní muži se hráčům zřejmě mstili za to, že klub je v polské lize až na předposledním 15. místě. Na špatné výsledky doplatil odvoláním už po druhém kole letos v červenci trenér Pavel Hapal.

První výhrůžky se objevily během posledního domácího duelu. Fanoušci hráčům vzkazovali: "Nechce se vám hrát, budete se bát. Jestli vás chytíme, nohy vám zlomíme". Oficiální fanklub se ale od napadení Ježe a zničeného auta distancoval.

Reklama

Související témata: