Hlavní obsah

Divočina po zápase na Slovensku! Po ostudě musely dresy dolů

Košice

Dresy dolů! Za debakl musíte pykat. Fanoušci známého slovenského klubu z Košic nemohli jen tak překousnout debakl v utkání druhé ligy s Petržalkou (0:4) a po porážce si to Ultras přišli vyříkat s hráči z očí do očí. Dokonce je přinutili svléct klubové dresy, hráči poslechli a klubová trika odevzdali naštvaným příznivcům.

Foto: internetové stránky FC Košice

Fotbalisté FC Košice po debaklu s Petržalkou přišli o klubové dresy. Museli je odevzdat naštvaným fanouškům. (ilustrační foto)

Článek

Fotbalisty často mrzí, že nemohou v době pandemie koronaviru příznivci do hledišť. Na zápasech chybí atmosféra, pro hráče je těžší vyždímat se z posledních sil. Borci z FC Košice ale možná byli na konci druholigové bitvy s Petržalkou tak trochu rádi, že jejich katastrofální výkon nikdo neviděl. Jenže hněvu fans stejně neunikli. Ti už během zápasu dávali za branami stadionu najevo obrovskou nespokojenost a po závěrečném hvizdu vše vygradovalo.

Ostudný výkon a výsledek si s nimi přišla až ke hřišti vyříkat partička ostrých hochů z tábora Ultras. A nebylo to jistě příjemné povídání. Porážkou 0:4 se totiž košickému celku vzdálil jeho sen o návratu do nejvyšší slovenské soutěže. Fanoušci dokonce vyzvali hráče, aby jim odevzdali klubové dresy. A ti, snad pod vědomím bídného představení, poslechli.

„Trochu na nás zvýšili hlas a připomněli nám, že nehrajeme za nějakou vesnici, ale za Košice. Nechci nás nějak obhajovat, ale jsme ve fázi, kdy něco budujeme, a všechno chce svůj čas. Druhá liga je těžkou soutěží, a i fanoušci si musí uvědomit, že máme v týmu mladé hráče. Přišel nový trenér, vše se budu postupně," okomentoval dění pro web kosiceonline.sk zkušený útočník Erik Pačinda.

Následně dodal, že se snad už podobné výsledky nebudou opakovat. „Každopádně věřím, že jsme se poučili a vrátíme se znovu na vítěznou cestu," snažil se pohlížet do budoucna se špetkou optimismu. Při pohledu na vysvlečené dresy po ostudě mu jistě nebylo lehko u srdce. FC Košice je na pátém místě tabulky a na vedoucí Liptovský Mikuláš ztrácí po druhé porážce v řadě čtrnáct bodů, má ale jeden dohrávaný zápas k dobru.

Reklama

Související témata: