Hlavní obsah

Fotbalista Smékal odchází z Ostravy na hostování do Senice

Ostrava

Český mládežnický fotbalový reprezentant Dominik Smékal odchází z Ostravy na hostování do Senice. Devatenáctiletý útočník bude v prvoligovém slovenském klubu hostovat do konce podzimní části sezóny.

Foto: Sport.cz

Český mládežnický fotbalový reprezentant Dominik Smékal odchází z Ostravy na hostování do Senice.

Článek

Ofenzivní hráč, který dva roky strávil v Interu Milán, by se momentálně v Baníku těžko dostával v konkurenci Milana Baroše nebo Tomáše Poznara do sestavy. "Nemá smysl, abychom ho tady drželi v juniorce. To by mu nic nedalo. V Senici má ideální možnost zvyknout si na prvoligové tempo mužského fotbalu," řekl sportovní ředitel Baníku Dušan Vrťo.

Ostravané podobnou cestu zvolili už na jaře v případě útočníka a kapitána reprezentační devatenáctky Ondřeje Šašinky. "Osvědčilo se nám to," řekl Vrťo.

Baník by měl brzy zúžit kádr i o záložníka české devatenáctky a bronzového medailistu z nedávného mistrovství Evropy v Gruzii Ondřeje Chvěju, který by měl hostovat v druholigovém Frýdku-Místku.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

Hokej

Kanada - USA 6:4

Kanada ve finále mistrovství světa hokejistů do 18 let zdolala Spojené státy
NačítámNačíst další články