Hlavní obsah

Kapitán Ajaxu Tadič byl zraněn při ozbrojeném přepadení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napadli ho nedaleko jeho domu a zranili ho. Obětí trestného činu se stal kapitán Ajaxu a srbské reprezentace Dušan Tadič. Podle nizozemských médií ho v Amsterdamu napadli dva maskovaní a ozbrojení muži na skůtru. Útočníci se fotbalistu pokusili oloupit.

Foto: Profimedia.cz

Kapitán Ajaxu a srbské reprezentace Dušan Tadič na archivním snímku.

Článek

K incidentu došlo na konci července, teprve nyní se ale o případu dozvěděli místní novináři. Podle deníku De Telegraaf měli útočníci na hlavách motorkářské helmy.

Muži se objevili u Tadičova domu ve chvíli, kdy vystupoval ze svého vozu. Když si srbský záložník uvědomil, co se děje, snažil se z místa uprchnout, ale útočníci ho po chvíli pronásledování dopadli.

Lupiči se snažili třiatřicetiletému fotbalistovi strhnout z ruky luxusní hodinky. Srbský kapitán se bránil, jednomu z mužů otevřel hledí helmy a udeřil ho otevřenou dlaní do obličeje. Podle De Telegraafu byl Tadič během útoku naštěstí jen lehce zraněn na ruce.

Srbský fotbalista nakonec před útočníky uprchl do nedaleké restaurace, zatímco muži odjeli z místa útoku na skútru. Policie po nich stále pátrá.

Začátek sezony útok Tadičovi každopádně nezhatil. Kapitán Ajaxu o minulém víkendu dovedl své mužstvo k výhře 3:2 v úvodním kole nizozemské Eredivisie na půdě Sittardu.

Reklama

Související témata: