Hlavní obsah

Kapitán Porta Pepe napadl spoluhráče, zasahovat musel rozhodčí

Faro/Praha

Razantní výměna názorů! Vyostřeným sporem mezi spoluhráči z Porta skončilo pondělní utkání portugalské fotbalové soutěže na půdě Farense. Do slovní pře a následného fyzického kontaktu se po závěrečném hvizdu dostali kapitán hostů a bývalý portugalský reprezentant Pepe a Mamadou Loum Ndiaye ze Senegalu. Na to, jak od sebe oba kohouty musel oddělovat arbitr a ostatní spoluhráči, se podívejte ve videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalista Pepe se postrkoval se spoluhráčem.Video: sntv

 
Článek

Úřadující šampioni Primeira Ligy z Porta sice pondělní utkání ve Faru vyhráli 1:0 a ztenčili náskok Sportingu Lisabon v čele ligy na jeden bod, počínání dvou fotbalistů hostů po konci duelu mělo k projevům spokojenosti z výhry ovšem hodně daleko.

Do ostrého konfliktu se totiž dostali Pepe a střídající záložník Ndiaye. Ostřílený kapitán si s čtyřiadvacetiletým Senegalcem šel po výhře plácnout, přátelské podání ruky ale místo toho skončilo agresivním postrkováním a hlasitou hádkou.

Oba fotbalisty od sebe musel odtrhnout až arbitr utkání Manuel Mota. Kvůli čemu se do sebe oba kohouti pustili, není známo.

Reklama

Související témata: