Hlavní obsah

Kapitán Realu na odchodu. Ramos podle francouzských médií míří do PSG

Madrid/Praha

Ikona Realu Madrid na odchodu. Další přestupová hádanka se blíží ke svému rozuzlení. Španělský fotbalista Sergio Ramos, opora a dlouholetý kapitán Bílého baletu, podepsal dvouletý kontrakt s Paris Saint-Germain. S informací přišla ve čtvrtek španělská i francouzská média s odvoláním na rozhlasovou stanici RMC Sport.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Sergio Ramos v dresu Realu na snímku z roku 2020 s trofejí za vítězství ve španělské lize.

Článek

O Ramosově odchodu se spekulovalo už v průběhu minulé sezony. Zástupci Los Blancos svému dlouholetému kapitánovi nabízeli prodloužení kontraktu o jeden rok. Pětatřicetiletý stoper chtěl smlouvu na delší období a už tehdy naznačoval, že v létě odejde.

Tak se s největší pravděpodobností také stalo. Podle zákulisních informací rozhlasové stanice RMC Sport už Ramos v Paříži podepsal smlouvu do léta 2023. K dohodě mezi Ramosovým manažerem bratrem Renem a zástupci PSG mělo dojít ve čtvrtek ve francouzské metropoli.

K potvrzení podpisu dojde po absolvování lékařské prohlídky, která by měla proběhnout v nejbližších dnech.

Rodák ze Sevilly působil v Realu Madrid od roku 2005, tedy dlouhých 16 sezon. V dresu Bílého baletu nastoupil k téměř 700 soutěžních utkání. Na kontě má 22 titulů včetně čtyř trofejí pro vítěze Ligy mistrů.

Reklama

Související témata: