Hlavní obsah

Nejsem překvapený, že kolem Mbappého krouží Real a Citizens, říká francouzská hvězda na Ostrovech

Londýn

Letní přípravy vrcholí, ale otázky ohledně budoucnosti talentovaného Francouze Kyliana Mbappého neutichají. Pro Daily Mail se na adresu svého spoluhráči z reprezentace vyjádřil brankář Tottenhamu Hugo Lloris, který rozhodně není překvapený, že o něj mají zájem ve velkoklubech jakými jsou Realu Madrid či Manchester City.

Foto: Pierre Albouy, Reuters

Kylian Mbappé z Monaka po přípravě se Stoke.

Článek

Teprve osmnáctiletý útočník Monaka je už nyní ohodnocený na více než 100 miliónů liber a je velmi pravděpodobné, že se bude stěhovat do významnějšího a věhlasnějšího klubu, kde ještě více rozběhne svou úspěšnou kariéru.

A právě Lloris, který se v neděli střetne v rámci příprav s vážným zájemcem o Mbappého služby Manchesterem City, si myslí, že nadešel čas se posunout dál.

„Citizens mají zájem celé léto, zatímco Real potřebuje nejdřív získat finanční prostředky prodejem ostatních hvězd, aby mohl krystalizovat své zájmy. Absolutně nejsem překvapený, že oba kluby o Mbappého stojí," prozrazuje své dojmy francouzský reprezentační gólman.

„Strávil jsem s ním nějaký čas během reprezentačních pauz a musím potvrdit, že Kylian je velmi, velmi talentovaný. Nejen, že je strašně mladý, ale má opravdu extrémní potenciál," pokračuje Lloris.

„Okolo celého tématu je mnoho řečí a řada spekulací, ale nejdůležitější pro něj je, aby se soustředil sám na sebe. A my všichni uvidíme, co se stane," uzavírá třicetiletý Francouz.

Reklama