Hlavní obsah

Neskutečná trefa! Fotbalista skóroval spektakulární ránou z voleje

Žhavý kandidát na Cenu Ference Puskáse za nejkrásnější gól sezony? Proč ne. Anglický fotbalista Dundalku Jordan Flores si o nominaci mezi deset nejlepších gólů ročníku hlasitě řekl během víkendového 4. kola Irské ligy na hřišti Shamrock Rovers. Čtyřiadvacetiletý záložník vyrovnával v prvním poločase stav utkání na 1:1, a to způsobem, jaký se jen tak nevidí.

Foto: Sport.cz

Anglický fotbalista Jordan Flores

Článek

Irský šampion z Dundalku prohrával od 20. minuty 0:1. Už po 120 vteřinách ale bylo srovnáno z kopačky anglického fotbalisty Jordana Florese. Ten na svou povedenou trefu proti Rovers zřejmě jen tak nezapomene.

Hosté zahrávali rohový kop, Flores si nikým neatakován naběhl na hranici vápna na prudký centr a pak to přišlo. Rodák z Wiganu se do míče opřel parádním akrobatickým způsobem, balon trefil někde ve výšce hlavy a jeho rána div neprotrhla síť za domácím gólmanem.

Navzdory rychlému vyrovnání Dundalk utkání k bodům nedotáhl. Úřadující šampioni sice v druhém poločase skóre otočili, díky dvěma trefám v poslední třicetiminutovce se ale z konečného vítězství 3:2 radovali hráči Rovers.

Reklama

Související témata: