Hlavní obsah

Overmars získal po odchodu z Ajaxu nové angažmá v Antverpách

Bývalý nizozemský reprezentant Marc Overmars bude sportovním ředitelem belgického fotbalového klubu Royal Antverpy. Někdejší hráč Arsenalu či Barcelony získal angažmá měsíc poté, co kvůli kauze s nevhodným chováním ke spolupracovnicím odstoupil ze stejné funkce v Ajaxu Amsterodam.

Foto: CNN

Marc Overmars

Článek

Osmačtyřicetiletý bývalý útočník, jenž patří k legendám Ajaxu, čelil obvinění, že několika kolegyním posílal nevhodné zprávy a fotografie. Na začátku února se v prohlášení za své chování omluvil a rezignoval.

Kauza z Ajaxu prý jednání s novým zaměstnavatelem neovlivnila. "To, co se stalo v Ajaxu, už se nebude opakovat. Jsem rád, že jsem tady, je to pro mne nová kapitola. Krásná výzva v klubu, ve kterém vidím potenciál k růstu," řekl Overmars v rozhovoru pro stanici Sporza.

Overmars získal s Ajaxem tři tituly jako hráč a v sezoně 1995 mu pomohl k vítězství v Lize mistrů. V roce 2012 se do klubu vrátil jako funkcionář a je považován za strůjce současných úspěchů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.