Hlavní obsah

Portsmouthu nevstřelil gól ani Charlton

LONDÝN

Ani v pátém utkání nového ročníku anglické ligy fotbalisté Portsmouthu neinkasovali a díky vítězství 1:0 na půdě Charltonu si připsali čtvrtý úspěch, po němž vedou tabulku. V čele soutěže je mohl vystřídat po pár hodinách Everton, ale v domácím duelu s Wiganem nezvládl závěrečnou přestřelku a ztratil body remízou 2:2. V sobotu se ještě od 18:15 hraje zápas Watford - Aston Villa.

Článek

Vyrovnaný zápas ve prospěch Porsmouthu rozhodl ve prospěch překvapení úvodu sezony v 64. minutě konžský útočník Lua-Lua, jenž skóroval deset minut po svém příchodu na hřiště ranou z 25 metrů.

Everton dlouho vedl nad Wiganem 1:0, ale mezi 60. a 70. minutou dvakrát vyrovnal hostující rakouský fotbalista Scharner a liverpoolský klub už na další zvrat neměl.

Reading rozhodl o své výhře na trávníku Sheffieldu už v první půlhodině, kdy vstřelil dva góly. Domácí po přestávce jen snížili a dál setrvávají na sestupových pozicích, na které je bookmakeři před sezonou pasovali.

Anglie - 5. kolo
Charlton - Portsmouth 0:1 (64. Lua-Lua), Bolton - Middlesbrough 0:0, Everton - Wigan 2:2 (49. Johnson, 65. Beattie - 62. a 67. Scharner), Sheffield United - Reading 1:2 (61. Hulse - 1. Doyle, 25. Sol Ki-hjon).
TABULKA

Reklama

Související témata: