Hlavní obsah

Řezník Moreno opět řádil. Po Shawovi vyřadil ze hry surovým zákrokem dalšího hráče

Neuběhl ani týden, kdy v Lize mistrů surovým zákrokem přivodil obránci Manchesteru United Shawovi dvojnásobnou zlomeninu pravé nohy, a fotbalový stoper Eindhovenu Héctor Moreno vyřadil svým faulem dalšího protihráče. V utkání nizozemské nejvyšší soutěže to o víkendu odskákal Maročan Oussama Tannane z Almela.

Další surový faul Héctora Morena

 
Článek
Fotogalerie

Mexičan si ve druhém poločase špatně zpracoval balón a v následném souboji byl o krok později než jeho soupeř. Tannane sice špičkou kopačky míč zasáhl, pak se ale v bolestech svíjel na trávníku, neboť Moreno mu plnou silou prošlápl koleno.

Hlavní rozhodčí sice zákrok odpískal jako nedovolený, Morenovi však za něj neudělil ani žlutou kartu, a tak mexický zadák stejně jako po kose na Shawa vyvázl bez potrestání.

„Moreno přišel se svým zákrokem do souboje pozdě. Věděl, co udělal proti Manchesteru United. Myslím, že rozhodčí měl vytáhnout kartu," říkal po utkání Tannane, který utkání po tomto zákroku nedohrál. Rozsah jeho zranění zatím není známý. Eindhoven nakonec na hřišti Almela prohrál 1:2.

Reklama

Související témata: