Hlavní obsah

Slavný klub vyhodil trenéra! Skončit by měl někdo jiný, útočí bývalý reprezentant Šebo

Bratislava/Praha

Oslavy mistrovského titulu? Kdepak. Místo toho to ve slavném klubu pořádně vře. Když fotbalisté Slovanu Bratislava neproměnili mistrovský mečbol a prohráli s Dunajskou Stredou, dostal kouč Darko Milanič padáka. Končí i jeho asistent Novica Nikčevič a v táboře Belasých začala zuřit válka slov. Své si řekl na klubovém webu generální ředitel klubu Ivan Kmotrík mladší, s ostrou odpovědí přišel bývalý slovenský reprezentant a útočník Filip Šebo. Ten tvrdí, že by v klubu měl skončit úplně někdo jiný než trenéři.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý slovenský fotbalový reprezentant Filip Šebo se opřel do vedení Slovanu Bratislava.

Článek

„Hlavním důvodem ke změně trenérů je série nepovedených výkonů a nepříznivých výsledků. Museli jsme jednat a rozhodli jsme se odvolat Darka Milaniče z pozice hlavního trenéra," uvedl na stránkách Slovanu generální ředitel klubu Ivan Kmotrík mladší. Během úterý pak bylo zveřejněno, že se týmu ujme Vladimír Weiss starší.

Na sociální síti reagoval na situaci i bývalý slovenský reprezentant a útočník Slovanu Filip Šebo. „Nerozumím jedné věci. Proč stále vyhazujeme trenéry, které vybírají pořád ti stejní lidé? Proč nevyhodíme člověka, který tyto trenéry vybírá," ptá se na sociálních sítích Šebo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ŠK Slovan Bratislava (@skslovanbratislava)

„Stejné je to s hráči. I kluk z ulice chce hrát za Slovan. Chce mít auto, byt, super plat. Nikdo neřekne ne. Ale ten, kdo takové hráče vybírá, ten ať skončí. Okamžitě," nebral si servítky bývalý reprezentant.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.