Hlavní obsah

Synovi bránil v přestupu do Liverpoolu, po autonehodě skončil v nemocnici. Náhoda?!

Bělehrad

Pozoruhodnou zápletku má kauza srbského fotbalisty Marka Grujiče, talentovaného záložníka Crvené Zvezdy Bělehrad, o kterého usiluje Liverpool. Otec devatenáctiletého hráče Goran, který svému synovi zabavil pas, aby nemohl odletět do Británie na lékařskou prohlídku, měl v Bělehradě autonehodu, po které musel být hospitalizován. Šlo pouze o souhru nešťastných náhod, nebo je za tím vyšší zájem?

Foto: Profimedia.cz

Marko Grujič s trofejí pro mistra světa do 20 let.

Článek

Hráčův otec Goran Grujič se všemi možnými prostředky snažil zabránit chystanému transferu, který podle jeho slov zničí mladému fotbalistovi a letošnímu mistrovi světa do 20 let kariéru. Crvená Zvezda Bělehrad nicméně svého hráče kvůli obrovským dluhům prodala.

Jen pár hodin před Štědrým večerem měl hráčův otec v Bělehradě autonehodu. Neznámý řidič jel na červenou a zezadu narazil do automobilu Gorana Grujiče. Ten se udeřil hlavou o čelní sklo a musel být přes noc hospitalizován, vyvázl však bez vážnějších zranění.

Nikdo z vyšetřovatelů zatím netuší, jestli se jednalo pouze o nešťastnou náhodu, nebo šlo o zastrašování. Kauza přestupu Marka Grujiče z CZ Bělehrad na Anfield Road tím zřejmě nekončí.

Reklama

Související témata: